Salon Black Jičín KAREL KOLC

2 příspěvky / 0 new
Poslední
kocka168
Offline
Na fóru od: 30.09.2009
Salon Black Jičín KAREL KOLC

Jičín - Nové Město... za hřbitoven...naproti potravinám... zelený domek "Carmen" !!! [b]Mohu jedině doporučit!!! Odborník za slovo vzatý. [/b]Roky jsem chodila k jedné kadeřnici. Nedovedla jsem si vysvětlit, proč pokaždé odcházím s pocitem… rychle domů a hlavu pod sprchu!!! Pravděpodobně žena ženu nemá zapotřebí dělat hezčí … proto jsem se rozhodla svěřit se do péče kadeřníka – muže! KONEČNĚ JSEM HO NAŠLA!!! Pravda je taková, že muž ostříhá ženu tak, aby se mu líbila, vidí ji jinýma očima. Byla jsem v sedmém nebi, když jsem vstávala z křesla… K radikální změně střihu mě nemusel 2x přemlouvat – chtěla jsem změnu. Příjemná masáž hlavy při mytí… Střih je natolik perfektní, že nemusím denně dvě hodiny stát před zrcadlem s kýblem tužidel, laku atd. Ze salónu odcházím s pocitem, že už se těším, až za dva měsíce zase přijedu… pocity radosti, štěstí jsou nepopsatelné. Maximální spokojenost!!! [attachment=1]starý1.jpg[/attachment][attachment=0]Proměna.jpg[/attachment]

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

JO tka to svámi naprosto souhlasím , jsme také z jičína. a vím že je hodně dobrý proto také pracuje i v Praze a v různých dalších městech ale má toho tolik že jsem se k němu NIKDY nedostala.Ale teta k němu chodila.. ale ted chodi teta ke mně.naštěstí pro mne! :D :D

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

JO a navíc Vám to fakt sekne..ale to si musíte asi stále žehlit vlasy ne? když na tam té fotce máte kudrnaté?!
ale P.Kolc také není moc levny že?!

kocka168
Offline
Na fóru od: 30.09.2009

Díky. Připadám si teď víc taková šmrncovní :-) Je pravda, že na objednání k panu Kolcovi jsem čekala skoro dva měsíce, ale vážně to stálo za to! A vždy se hned objednám na příště. Netuším, zda je cena okolo 700,- moc nebo málo. Již před 6ti lety jsem platila 790,- a nebyla jsem spokojena. Ochotně jsem vyplajzla dýžko a myslím si, že by žena neměla na sobě šetřit. Vlasy jsem měla až skoro do pasu, střih, mytí, maska, melír, foukání... cena mi přijde optimální. Vlasy si musím žehlit, mám přírodní kudrliny, ale i s takto krátkým střihem dokážu "na šišce" vykouzlit i víc účesů. Žehlím 1x-2x týdně.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

TAk to je docela změna že ? a jak se cítíš s tak to kratšími vlasy?!Určitě si mnohem vice sexy..ale kudrny.. jsou také jen když jsou hezky upravene!ale prokoukla si!
On je vážně šikovny!!!je to profík - tak si muže dát udělat cenu vyžši ale jen za melir 700 je dost.. ale měla si zas dlouhé vlasy jak říkaš.. tka že nevím... ja mam jen malinké kadeř. v panelaku a začínam..tak nemohu posoudit! :D
a jak dlouho už máš ten to učes?!

kocka168
Offline
Na fóru od: 30.09.2009

Tak změna je to vážně velká, ale vzhledem k tomu, že mám dlouhý vlasy 15 let od puberty, tak jsem se nebála do toho jít. Cítím se naprosto úžasně, šmrncovně a mám lehkou hlavu, fakt paráda. Tak dělal mi sestřih, melír, masku... cena mi přijde naprosto optimální, čekala jsem víc. Sestřih mám cca měsíc a půl. Tak ať se daří i v malém kadeřnictví... víš jak to je... "i malý kašpárek dokáže udělat velké divadlo" :-)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Jj. máš to fakt super.Také bych chtěla prožít nějakou takovou změnu..aby mne třeba nepoznávali..Musi to být skvělé... jew fakt dobrýýý! jo cena je dobra ale asi bych na to neměla.. :( nebo co si udělam sama to mám ;) ale néé tka to radikální změnu..
Já mam malo lidiček .. právě tak že se neuživím..tak uvidím jak to budedál.kadeřnictví po Jičíně je hrozně moc na tak Malé město!
tak at se hezky žije s novým učesem a zas až k němu ujdeš pošli zas FOTO!

kocka168
Offline
Na fóru od: 30.09.2009

Jezdila jsem hrozně dlouho k holčice na Chlum u Hradce, ale šla na mateřskou, tak jsem si našla jiného kadeřnika. Vždycky mi vyšla vstříc s termínem objednání a ceny byly dost nízké (sestřih, barva - troj-barevné melíry na to moje páčo) a vždy jsem se do 400,- vešla. Ale jak se říká "změna je život". Určitě to chce investovat do reklamy. Letáčky, vizitky... rozhodit po doktorech, čekárnách apod., "každá desátá návštěva zdarma" nebo se slevou... něco, na co lidi nalákáš. Na vánoce bys měla mít frmol, ženský chtěj na svátky vypadat krásně... Tak ať se daří a máš ve svém kadeřnictví plno!!!!!

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj. já frmol nemám Fakt nikdy! :( bydlím na sídlišti a už jsou tu 2 kadeřnictví tak je to těžky a Obe mají už několik let své klienty. ale ja začínala od NULY. letáky jsem měla .. a nic moc..jen babičky z okolí a z baraku no.. jinak nIcm oc. sice mam své stále lidi ale je jich malínko.
Jsem tam taková zapadlá.
a většina lidi co nebydli na sídlišti ale někde u města tak si dojdou stejně do města.. než a někam bůh ví kam na sídlak..:(
ale děkuji.. za popřáni.