krátké kudrnaté vlasy

2 příspěvky / 0 new
Poslední
Anonym
krátké kudrnaté vlasy

Zdravím. Mám krátké vlasy (vždycky max. 4-5cm). Když je mám čerstvě ostřihané, tak je to celkem v pohodě, ale jak je mám delší, tak pokaždé když se při sportu spotím, tak se mi na bocích a ofina udělají kudrliny. Když si vlasy chci nagelovat (guma - got2b), tak mi to nejde, tak jako to dělají ti na videích (youtube), nebo jak je to na obrázku. اونيلا Chtěl bych to mět tak nějak naježené :). Jak na to? Jo..a ještě dodatek, který jsem zapomněl napsat. Když mám suché vlasy, třeba ráno, tak bez namočení s něma nejde vůbec pracovat, jdou tam vidět 'čárky' po hřebínku a mám ty vlasy stašně členité, jak někteří to mají uplně souvislé, taky bych to tak chtěl. Třeba na boku a nahoře, tak je vidět ten "přestup" mezi tím :D.

Příklad: تبييض الأسنان بزيت جوز الهند
Sice ty vlasy mám delší jak on, ale pořád ne o tolik, aby to nešlo udělat! :D
Další takové

Děkuju moc za odpověď ;)

Anonym

Joo, a ještě..Když je totiž mám delší jak těch 5 cm, tak se to nedá už vůbec česat a kudrnatí se čím dál víc :x

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj ,prosím o zaslaní tvé fotky at to vydíme a mužeme lépe poradit,diky

Eva Prejsová
Obrázek uživatele Eva Prejsová
Offline
Na fóru od: 13.12.2013

Ahoj,

já mám ty samé vlasy, fakt vopruz, každé ráno máčím a geluju silným gelem, to lepidlo co píšeš mám taky, ale nic moc :-/

Nicméně se už 10 let stříhám sama strojkem na lasy a to max. délka nahoře je asi 3 cm. A drží to dobře, po nagelování se nikde nic nekroutí, ale jak nechám delší, tak už jo. Po stranách a v zadu to mám téměř vyholené.

Smetanovaterka
Obrázek uživatele Smetanovaterka
Offline
Na fóru od: 16.03.2020

Dobrý den, mám otázku.. mám kudrnaté vlasy, ale poslední dobou jsou v dost špatném stavu. Trochu mi padají, ale to je asi v normě, spíše jsou dost polámané konečky, vlasy se mi opravdu rychle mastí a prostě nejsou takové jako například před rokem. Je mi teprve 32 let, takže si myslím, že ještě nepřišel čas kdy kvalita vlasů bude klesat s věkem.

Myji si vlasy každý den a suším je ručníkem nebo fénem. Je to špatně? může to mít vliv na kvalitu vlasů? Ráda bych změnila přístup k vlasům, ale sama nevím kde začít tak budu ráda za každou radu :) Děkuji, Tereza Smetanová